+380731709090

Корисна інформація про оренду квартир

6 переваг подобової оренди над готелями Києва

Будь-яка поїздка в чуже місто, пов’язана з низкою проблем, з яких далеко не остання – правильний вибір житла. На що ж в цьому плані необхідно звернути увагу, щоб поїздка не виявилася невдалою?

1. Вартість проживання. Київ – досить дороге місто, і часом буває складно вибрати досить комфортабельний готель за доступною ціною. У той же час, подобова оренда квартир в Києві, виявляється завжди дешевше, ніж готель. А якщо навіть ціни і сумірні, то співвідношення ціна / якість однозначно буде на стороні квартири – адже ви опинитеся не в громадському місці, а фактично «як вдома».

2. Комфортабельність. Зрозуміло, є розкішні готелі, номери яких зручні не менш, ніж відмінна квартира. Але в будь-якому випадку готель залишається громадським місцем, накладає певні обмеження. Ви оточені сторонніми людьми. До того ж, в недорогих готелях, нерідко докучає шум, а умови проживання далекі від оптимальних – варто тільки згадати загальний душ в кінці коридору. У той же час, в квартирі ви опиняєтеся практично в домашніх умовах, не залежите від дій сторонніх людей, маєте можливість жити в тому ритмі, в якому звикли.

3. Безпека для речей. Зрозуміло, ключі від номерів готелю є у адміністрації. Свої ж ключі, в багатьох випадках, йдучи, ви повинні залишати, а ось поцупити їх зовсім нескладно, та й ніхто не зверне уваги на відвідування номера сторонніми. Встановити хто це зробив, практично неможливо, навіть якщо у вас окремий номер. Якщо ж в нього має доступ будь-хто окрім вас – тоді залишати в номері щось цінне приблизно так само безпечно, як і посеред вулиці. Звичайно, власник квартири теж міг би що-небудь викрасти, але в цьому випадку занадто вузьким буде коло підозрюваних осіб – тобто злодійство в квартирі набагато менш ймовірно.

4. Свобода переміщення. У багатьох готелях, особливо старих і дешевих, до цього дня діє правило общаги – «закриваємо об одинадцятій». Тобто при бажанні повернутися пізніше, можна отримати хороший заряд неприємних емоцій. І навіть якщо вхід в готель, як і належить, цілодобовий – все одно виявляється, що ваш пізній прихід комусь заважає. А ось в окремій квартирі в будинку ви можете відчувати себе набагато спокійніше, адже тут ви нікому не заважаєте.

5. Спілкування з чужими людьми. Якщо ви приїхали не для спілкування з незнайомцями, подобова оренда квартир в Києві набагато зручніше, ніж проживання в готелі, де ви змушені стикатися з іншими людьми, набагато частіше, ніж на сходовому майданчику житлового будинку.

6. Можливість нормального харчування. Звичайно, приїхавши на добу до Києва, можна перебитися і фаст-фудом, та й кафе ніхто не відміняв. Але якщо ви віддаєте перевагу домашній їжі, або маєте проблеми з животом, або просто сидите на дієті заради краси фігури – набагато зручніше готувати в окремій квартирі, а не перекушувати на бігу. Та й дешевше виходить, знову ж.

Схоже, затишніше готеля?

Схоже, затишніше готеля?

Детальніше

Автор: Сикорский Т.А.

Опубліковано: 30 Березня 2016